ANONYMUS MOTOROS EGYESÜLET

E-mail:anonymusmotor@gmail.com

Hírlevélre feliratkozáshoz az Ön e-mail címe:
 
IX. Tiszteljük Egymást a Közlekedésben!


Elérkezett az újabb figyelemfelhívó motoros túra ideje

Mint korábban beszámoltunk arról, hogy januárban már megkezdődtek az egyeztetések az idei túrával kapcsolatban. Miután letisztult sok minden, így legfőképp a pontos útvonal, az időpont. Szeretnénk néhány információt megosztani Veletek, ami segíthet abban, hogy csatlaokozni tudjatok a túrázókhoz.

A túra 2019. május 17.-én indul Debrecenből, a Mikepércsi úti Tesco parkolójából 10 órakor.

Részletes útvonal:

1. nap (05.17) : Debrecen - Nyírábrány - Érmihályfalva - Szatmárnémeti - Máramarossziget - Kapnikbánya

2.nap (05.18) : Kapnikbánya - Nagybánya - Zsibó - Zilah - Élesd - Nagyvárad - Nagyszalonta - Gyula - Békés - Füzesgyarmat

A túra résztvevői a 2. napon érkeznek vissza Magyarország területére, Méhkerék határállomásnál, a várható belépés 17-18 óra környékére tehető, ami függ a forgalomtól.

Békés megyei útvonal:

Méhkerék Határállomás - Sarkad - Gyula - 44. sz. főút - 470 sz. főút - Békés - Mezőberény - Köröstarcsa - Körösladány - Szeghalom - Füzesgyarmat

Füzesgyarmaton a Kempingbe fog megérkezni a karaván, ahol a résztvevők az este folymán kipihenhetik az út fáradalmát, szórakozhatnak, megbeszélhetik az elmúlt 2 nap történését.

Friss! Az érkezés estéjén a Megdöbbent Városlakók fogják szórakoztatni zenéjükkel a megfáradt vándorokat és jelenlévő látogatókat!

Várunk minden túrázni vágyót, érdeklődőt!

www.facebook.com/events/306950936866182/


Galéria
2019-05-06


Vissza >>