ANONYMUS MOTOROS EGYESÜLET

E-mail:anonymusmotor@gmail.com

Hírlevélre feliratkozáshoz az Ön e-mail címe:
 
Megbeszéltük


2019.01.26.-án lett megtartva a Tiszteljük Egymást a Közlekedésben elnevezésű nemzetközi motorostúra megbeszélése a szervező csapatok részére.

2019. Január 26.-án a korábbi évekhez hasonlóan ismét összegyűltek a Tiszteljük Egymást a Közlekedésben nemzetközi motorostúra szervezésében résztvevő motoros csapatok. A megbeszélés helyszíne Romániában, a Vámfalu mellett található üdülő komplexumban volt. A helyszín egy erdőben található, ahol rendkívűl nyugodt körülmények vártak a környezet adottságai miatt.

Egyesületünkhöz az út erejéig a Békési MBK tagjai csatlakoztak, így 12-en indultunk útnak. Út közben semmi problémánk nem volt, annak ellenére, hogy néhol havas úton sikerült csak haladni.

Érkezés után elfoglaltuk szállásunkat, majd az ebédet követően kezdődött a nap érdemi része a megbeszéléssel. Aki nem vett részt a gyűlésen annak szabad volt a délutánja, így ők kihasználhatták a szálló medencéit egy kis pihenésre vagy kirándulhattak a közelben.

 

 

A megbeszélésen meghatároztuk a túra idejét, itt figyelembe vettük a szervező csapatok már korábban lefixált időpontjait. Így sikerül megállapodnunk a május közepén levő időpontban, pontosan 2019 .05.17-18.-án fog útjára indulni a motoros konvoj. Az útvonal kb: 640 km lesz, melyet 2 nap alatt fogunk teljesíteni. A napi etapok úgy lett meghatározva, hogy legfeljebb 120-130 kilóméterenként tankolni és pihenni lehessen egy kicsit. Ez a táv minden résztvevő számára, hagyományosan szólva "egy seggel" teljesíthető. A útvonal meghatározásánál figyelembe lett véve a szervezők székhelye, így azokon a városokon fog áthaladni illetve ott lesznek a rövidebb-hosszabb pihenők megtarva. Az útvonal tervezet a következő képen átnézhető:

 

 

A megbeszélést követően jött az este kötetlen része, ki fürdőzni ment, több kisebb asztaltársaság is kialakult ahol néhány üveg sör mellett beindultak a sztorizgatások, egymás ugratása, több új ismeretség is kialakult. A bőséges vacsora után pedig rock Dj következett, ami kellőképen megalapozta az est további jó hangulatát.

 

 

Még néhány kép:

                

 

                

 

               

 

 


Galéria
2019-01-28


Vissza >>