ANONYMUS MOTOROS EGYESÜLET

E-mail:anonymusmotor@gmail.com

Hírlevélre feliratkozáshoz az Ön e-mail címe:
 
Közeledik a motoros szezon vége :(


Hamarosan elérkezik az idő, mikor csak a garázsban vagy a műhelyben a motor mellett ülve álmodozunk a következő szezonról.

Sajnos hamarosan bele kell törődnünk, hogy kíméletlenül közeledik az idei szezon vége. Addig viszont még sokan ülnek nyeregbe, kihasználva az őszi idő utolsónak mondott napsütéses napjait. Itt szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra tényre, hogy ilyenkor már nem épp ideális viszonyokkal találkozhatunk az utakon. Hullanak a falevelek, a mezőgazdasági munkagépek felhordják az útra a sarat, hideg, vizes az aszfaltcsík. Itt már csak akkor rosszabb a helyzet, ha az előbbiek egyszerre vannak jelen az úton. Valószínű nem kell nagyon ecsetelni a történetet, ha valaki rászalad akár egy vizes falevél kupacra, csúnya bukás lehet belőle. Ezeket elkerülendő, arra kérünk minden motorost, hogy fokozottan figyeljenek a közlekedés folyamán a környezetükre, a megfelelő biztonságos sebesség megválasztására!

Ha olyan időben kell halaszthatatlanul útnak indulni, mikor a látási viszonyok sem ideálisak ( sötét, köd, stb...), fokozottan figyeljetek a motor világító berendezéseinek az üzemszerű működésére, valamint használjatok megfelelő láthatósági mellényt is a Látni és Látszani elv alapján.

A fenti sorokkal senki kedvét nem szeretnénk elvenni az őszi motorozástól, csupán néhány gondolattal szerettünk volna hozzájárulni a biztonságos közlekedéshez!

Köszönjük, hogy végig olvastad ezt a pár sort!

További balesetmentes közlekdést kívánunk!

Motoros Üdvözlettel:

Anonymus ME

 

 

 


Galéria
2018-10-28


Vissza >>